Tahun 2010 Ke 2011 : Apa Yang Di Bawa dan Apa Yang Ditinggalkan.

Salam Pertemuan Kembali....



Sekadar Gambar Hiasan

Tahun 2010 telah melabuhkan tirainya, mesti ramai yang telah membuat perancangan masing-masing untuk mengharungi badai 2011. Aku percaya blogger-blogger juga tidak terkecuali memasang hasrat  untuk melihat blog-blog kendalian mereka lebih berjaya . Tetapi pernahkah kita terfikir, sememangnya mudah untuk mamahat azam baru tetapi bagaimana dengan segala intipati-intipati yang berlaku pada tahun 2010. Adakah ia perlu ditinggalkan ataupun ia perlu ditimbang-tara sebelum dibawa ke tahun baru ini. 

Hari ini aku nak kongsikan dgn blogger2 tentang perkara apa yang aku "Carry Forward" daripada tahun 2010 dan apa yang aku ditinggalkan bersama-sama memori tahun 2010. Alahamdullilah, bagi aku tahun 2010 adalah tahun yang berjaya kerana segala azam yang aku tanam pada awal tahun 2010 hampir 85% telah menunjukkan hasilnya. Hanya 15% sahaja yang tertunggak dek kesuntukan masa.

Perkara Yang Aku Bawa Ke Tahun 2011.

Beriman KeJalan-Nya
Merokok dengan Jayanya

Perkara Yang Aku Tinggalkan sebelum ke Tahun 2011.

Tidur Mati
Lewat Masuk Kerja
Memperkotak-katikan orang lain
Tidur Lewat

Bagaimana dengan blogger-blogger lain??..Aku pasti mereka mempunyai skrip yang berbeza, tetapi Beriman keJalan-Nya harus dibawa sehingga ke MaTI..
Wassalam....

5 comments:

Encik Luncai said...

tahniah bro..tapi yang merokok tu xleh blah..haha

irwanpauzi said...

luncai : tu lah psl..mulut aku bergetar tak tentu arah kalau x merokok

Encik Luncai said...

aci kerat jari dop?

zanetti_be said...

bab merokok dengan jayanya tue memang tiap-tiap tahun kan.hahah

E.d.Y said...

happy new year bro

2leep.com