MEREKA KATA

Salam Pertemuan Kembali...




Ini adalah sagment Saudara Ben  yang pertama aku join.....

Em..nak start cam ner yer kata-kata aluan nie....

Dimulakan dengan lafaz Bismillah....kepada yang singgah di blog aku ini...aku ucapkan terima kasih banyak2 cosz sudi singgah di blogger yang umurnya baru setahun jagung nie...Aku baru  2 bulan jer terjun ke dunia blogger ini..kalau bayi..masih lagi merangkak-rangkak...Apa ingredient dalam blog aku.? .Sebenarnya aku post en3 yang berlatar belakangkan kehidupan semasa, tech dan ilmiah...en3 yang aku post nie simple jer cosz aku nie jenis yang simple...*kira matching lah*...
Tetapi yang paling penting..en3 yang aku post nie tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang telah mati...
So..kepada yang singgah kat blog aku nie..hope enjoy yourself & don't hesitate to leave your comment and be my friend.....

Wassalam...



12 comments:

nulhazwany abdul malik said...

bayi 2 bulan da merangkak.. emm cepatnya.. ^^

suka tengok blog ni. nampak kemas.. :)

FOOTPC said...

em...yang 2 bayi yang rembesan kelenjar pituatri yang tinggi kot..thanks for view my blog....

Ujang9897 said...

kunjungan balas...salam kenal2 bro..yeeeehaaaaa

d_LA said...

hp blogging yerrr..dh lm x join segmen BA ni..

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

selamat maju jaya ;)

FOOTPC said...

Ujang9897 : salam perkenalan..hope kerap ke sini ter

FOOTPC said...

d_LA : epy blog to..hope this year give you some cheerful life..

FOOTPC said...

Khairul Atikah @ Cik Yuki : tq..

apezs shah said...

salam.

yerp enjoy je dgn entry ini dan lain.. salam kenal.. dtg dr blog en ben.. 2 bulan tp dah ramai camnie.. Good start lor..tahniah...:)

FOOTPC said...

apezs shah : tq coz sudi singgah ke blog nie...k lah..still newbie lg nie..ape2 salam perkenalan N epy new year bro...

Nur Mudrikah said...

hebat bayi ni, 2 bulan dah mrangkak..hihi

selamat dtg ke dunia blogger la ea..

salam ukhwahfillah;)

FOOTPC said...

Nur Mudrikah : opss..salah ker..? biasa bayi buleh merangkak apabila dia umur berapa...thanks for comment

2leep.com