Wanita Jadikan Lelaki Mesin ATM Bergerak...?

Salam Pertemuan Kembali....


Lelaki boleh muflis gara-gara wanita.?..betul ker..?kalau dipikirkan betul jugak tu...coz ada ramai lelaki yang terpaksa jadi sanak saudara sang Along gara-gara hendak memenuhi kehendak wanita...

Ada jugak aku tengok ada sesetengah wanita yang membuatkan lelaki sebagai sebuah mesin ATM bergerak....hehe...dengar jer cam lucu jer kan..tetapi ia memang realiti pada hari ini...Cuba tengok kat Shopping kompleks..wanita dan lelaki masuk dengan lengang jer..tetapi bila keluar penuh barang-barang di tangan...Kebiasaan yang membayarnya adalah lelaki...Kalau diikutkan wanita nie jenis zalim gak kan...

Kenapa aku katakan sang wanita buat sang lelaki ini sebagai Mesin ATM bergerak lak..emmm..Apa yang taknya..mintak jer berapa nak...confim dapat...macam lelaki ini terkena pukau lak...Pin Number mesin ATM ini mudah jer iaitu " Abang tak sayang ayg lagi ker"....Lepas masuk pin number..terus wang keluar daripada poket lelaki...prosuder dia kan sama dengan Mesin ATM..betul tak...cuma ATM nie portable jer...boleh dibawa kesana dan kemari...

So..aku suggestkan sang lelaki untuk memakai firewall yang lebih power supaya pin number mereka tak di hack...

Wassalam...

4 comments:

Encik Luncai said...

nice entri bro..memang ada persamaan antara mesin ATM dengan ATM bergerak.."abang tak sayang ayg lagi ker?"..tak sayang pun..tetttttt..invalid password

FOOTPC said...

Encik Luncai : Betul tu...kaum wanita kena cari no pin lain dah....

dabuldahi said...

nasib baik aku miskin.. aku yang pau perempuan.. padan muka.. hahha.. aku dah tau dah niat dorang

NISHIDA SAN(CDAHAE) said...

tp kadang2 doraang yg nak...tp ade gak lelaki yang wat gitu sengaja ...pastu bila pompuan nak let go (xda jodoh) mula nak bangkit2...tp laww da ikhlas macam mana....tp tak cakap sapa yang salah..kadang2 dua2 salah...

p/s:tgk2 ramai kawan wat camtu....apa benda kita wat suma kena ikhlas...but nice entri !!sorry im just giving opinian...no hard feeling!!

2leep.com