PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?

 



1. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu .. 
Aku dapat nama FOOTPC sebab aku nie memang kaki pc kot..Plan asal aku memang nak buat blog dengan nama KAKIPC. Tapi cam janggal lak. So pikir2 punya pikir tercetus lah idea untuk tukarkan kepada bahasa inggeris dan lahirlah nama blog  ini.

2. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
Tiada maksud tersirat pun, cuma KAKIPC yang ditranslatekan dalam bahasa inggeris.

3. Siapa orang kuat blog korang tu ..
Skypecrews ...aku start berblogger secara serius nie sejak berkenalan dengan dia lah...Walaupun fizikalnya tak lah sekuat mana pun, tubuh macam buluh rendang jer tapi passion dia terhadap blog tu yang aku kagumi..Skype Crews memang terbaik...( Nasi Goreng Slow Sepinggan )....

4. Angan angan terhadap blog tu ..
Semestinya aku nak blog  FOOTPC ini berjaya cam blog-blog lain.....

5. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
Tak tukar dah kot sebab nak pikir nama nie bukannya mudah... Mungkin tukar domain jer kot... FOOTPC.COM.MY, wah hebat jugak....

 6. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
TV3 lah dan Nurul Syuhada ( Pengacara Majalah 3 ) pulak yang promote....


7. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
Banyak, tapi yang wajib, aku akan singgah kat blog skypecrews lah...Tapi jarang komen sebab malulah dengan kredibiliti skypecrews...( MILO TABUR  Slow Segelas)


8. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA....
Saya Suka Blog Saya Kerana saya dah tak tahu nak main aper kat internet dan  rasanya dengan blog ini saya rasa berbaloilah rasanya bayar RM66 untuk Streamyx tiap-tiap bulan... 

Siap...

6 comments:

E.d.Y said...

first time bukak blog ni, footpc?pelik bebenor..but pelik tu special....

Encik Luncai said...

luncai pun baru je dlm dunia blog ni..luncai kagum dengan dengan footpc n skype..semoga terus aktif berblog..

irwanpauzi said...

Edy : TQ sebab sudi jenguk...
En Luncai : Luncai punya blog pun aper kurangnyer.

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah..

isnyallah...kalau berjaya pasti cik shuhada kita di tv 3 akan pemeskan blog kamu.....

irwanpauzi said...

insyallah..ape2 tq for ziarah

Skype Crew said...

siot je ckp bdan ak cam bulu rendang...haha..

ak xtunjuk lagi muscle2 ak..tgkla nti ak tnjk kt ko wan..

2leep.com